600 persones es reuniran esta nit als Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Alzira acull hui la gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Un dia de festa cultural que reunirà a una sala de la ciutat més de sis-centes persones. A la gala es lliuraran els premis promoguts per Bromera i l’Ajuntament d’Alzira en les seues 8 modalitats.

A hores d’ara ja coneguem els noms d’alguns guanyadors i guanyadores com és el cas del premi de teatre Palanca i Roca que ha guanyat l’actor i dramaturg Josep Julien. També els guanyadores dels premis de narrativa infantil i juvenil, Belen Balaguer i Rosa Sanchis respectivament, i el premi d’àlbum il·lustrat per a Pilar Martin i Verònica Aranda. Esta nit es desvel·laran la resta de guardons de poesia, divulgació científica, assaig i sobretot el secret millor guardat, el premi de novel·la Ciutat d’Alzira valorat en 16.000 euros i que enguany arriba a la 34 edició.

La gal·la que s’encetarà a les vuit i mitja, comptarà amb els guardonats, amb diverses personalitats del món de la cultura i la societat i respresentants institucionals. La Consellera de Cultura i Educació, Raquel Tamarit, ja ha confirmat la seua participació.

L’acte estarà presentat per l’actriu Pepa Blanes i comptarà amb l’acompanyament musical d’Spanish Brass.

Deixa un comentari