Èxit a la campanya ‘Per Sant Bernat el comerç sona a Festa’

La campanya Per Sant Bernat el comerç sona a Festa ha gaudit engunay d’un èxit notable respecte a anteriors edicions i en dos jornades consecutives ha aconseguit vendes per valor de 3.000 euros en distintes zones comercials de la ciutat.

Dijous i divendres de la passada setmana va tindre lloc la campanya de dinamització comercial Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa amb l’objectiu de sumar esforços entre les activitats festives i els comerços locals.

La gent que va fer les seues compres a la Plaça Major o la zona del Parc Pere Crespí aconseguia una entrada doble per als concerts de Sant Bernat presentant un tiquet de compra per valor superior o igual a 20 euros . Només calia portar-lo al Programa de ràdio que esta emissora va realitzar al carrer. D’esta forma, la gent va respondre i en poc de temps s’havien repartir el doble d’entrades que l’any passat aconseguint també més moviment als comerços de la ciutat i més satisfacció per part dels clients que feren la seua compra amb una bona ambientació musical i amb l’invitació per acudir als concerts.

L’alcalde i regidor de comerç asseguren que cal potenciar este tipus d’activiats per impulsar el comerç local.

 

 

 

 

Deixa un comentari