750 adolescents disfruten del teatre amb Albena Produccions al Gran Teatre

L’Ajuntament d’Alzira acosta el teatre als joves. I per això si els més jovens no acostumen a anar al teatre, a través d’esta iniciativa, tenen l’oportunitat de disfrutar d’obres per a ells, en horari lectiu. Esta proposta s’ha iniciat esta setmana amb diverses sessions de l’obra 128 batecs per minut d’Albena Teatre.
Dimarts i dimecres, al voltant de 750 estudiants de primer i segon d’ESO de cinc instituts s’han acostat al Gran teatre per a disfrutar d’este teatre musical. Noelia Pérez, Josep Zapater, Ana Burguet i Carmen Peinado són els protagonistes d’una obra plena de vida, imaginació, proximitat i també visibilitat de la situació de la dona que ja experimenta un avanç cap al futur.
Dimecres pròxim es programarà, Lázaro, protagonitzada per Roberto Hoyos, per a l’alumnat de primer i segon de Batxillerat i també en horari lectiu. I dijous i divendres també hi haurà dues sessions de L’Abraçada dels Cucs de Cactus Teatre per a l’alumnat de tercer i quart.
Amb esta iniciativa, des de la regidoria de cultura es continua amb l’objectiu d’acostar les arts escèniques a tots els sectors, després de les iniciatives continues per al més menuts, era hora de que els jovens també anaren al Gran Teatre.

Deixa un comentari