8 persones han sigut sancionades a Alzira per desobeir les ordres de la Policia

Compartix la notícia

Els alzirenys es comporten, en general, de manera exemplar davant la crisi del coronavirus. No obstant això, 8 persones han hagut de ser sancionades per desobeir les ordres dels agents de seguretat. Les multes oscil·len entre els 300 i els 600.000 euros i són determinades per la Subdelegació del Govern. Les cues als supermercats també han disminuït notablement en els últims dies a la nostra ciutat. La regidoria de Seguretat apel·la a la responsabilitat individual davant esta crisi sanitària, que ens afecta a tots.

L’estat d’alarma ens prohibeix la lliure circulació per la via pública. Fins ara, Alzira és un exemple d’obediència pel que fa a esta ordre segons la Regidoria de Seguretat. Tot i això, 8 persones que circulaven pel carrer sense justificació, han hagut de ser sancionades per la Policia Local d’Alzira. La regidora de Seguretat, Sara Garés, assegura que “estes persones reaccionaren de males maneres davant les advertències dels agents, la qual cosa va provocar les sancions”.

Recordem que els ciutadans sols poden circular per adquirir aliments o productes farmacèutics de primera necessitat; anar a treballar i tornar a les seues cases; acudir a un centre hospitalari o assistir a una persona en situació de dependència. A hores d’ara, indica Sara Garés, “els supermercats d’Alzira ja han pres les mesures necessàries per evitar les aglomeracions i mantenir les distàncies. A més, les persones ja estan més calmades i fan les compres de manera més realista”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-17-marc-2020_md_48993247_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari