80 persones tindran ajudes del 3r pla Resistir

La tercera fase del Pla Resistir finalitza amb 88 sol·licituds de les quals, 80 han estat admeses, 3 requerides i 5 denegades. En esta convocatòria es repartiran un total de 186.000 euros entre els sectors del comerç de tèxtil i calcer, arts gràfiques i altres activitats d’impressió, papereries, serveis de transport terrestre i edició de periòdics. Ara es treballa en una quarta fase per tal de destinar els més de 160.000 euros de romanent als sectors del maquillatge i l’estètica.

Segons ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, l’objectiu és aprovar les bases de la quarta fase la pròxima setmana per tal de resoldre com més prompte millor les sol·licituds. La previsió és que per al mes de juny s’haja esgotat el 1.149.000 euros que Alzira disposava en el marc de les ajudes del Pla Resisitir.

Recordem que estes ajudes de 2.000 euros per autònom o microempresa, més 200 euros per persona treballadora, amb un màxim de 10 treballadors, són compatibles amb altres subvencions d’altres administracions amb la mateixa finalitat.

Deixa un comentari