Les notícies d'Alzira. Informació objectiva, contrastada i plural.

Alzira Ràdio t’apropa tota la informació d’Alzira, l’actualitat política, el camp, les Falles d’Alzira, la Setmana Santa alzirenya. Totes les notcies de la teua ciutat en un mateix web. Escolta la nostra programació a través del Player o a la carta.

Totes les notícies esportives a Alzira Ràdio, Al nostre wew trobaràs l’actualitat de UD Alzira, del Ciutat d’Alzira, els campionats, els resultats dels partits de 3º Regional.

PROGRAMES

ECONOMIA

No s'ha trobat cap entrada.

Les notícies econòmiques d’Alzira de la mà d’Alzira Ràdio. Accedix ací a l’actualitat de les empreses, els projectes d’IDEA.

CULTURA

Campanya “Encesa per tu, encés per tu” per falles

Campanya “Encesa per tu, encés per tu” per falles

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament d’Alzira reprèn la campanya de promoció del valencià adreçada a les falles ...

L’actualitat cultural de la teua ciutat en alziraradio.com. Un recull de les notícies més destacades del món de la cultura, l’art, la música, les festes… La informació cultural d’Alzira a la teua ràdio.

EL CAMP / MEDI AMBIENT

Segueix la millora de camins d'Alzira

Segueix la millora de camins d’Alzira

Continuen les tasques de millora dels camins rurals del terme d’Alzira. Des de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient s’han ...

Alzira Ràdio et du les notícies del camp, la natura i medi ambient a Alzira i la comarca de la Ribera Alta.