A Menjar sa!

El pla A Menjar sa! que fomenta el consum de fruites i hortalisses, llet i productes lactis, ha arribat a un total de 49 centres escolars de la Ribera Alta i a més de 9.570 alumnes de primària. S’han realitzat a més 14 tallers sobre l’alimentació en edat escolar per a 388 alumnes i 1 visites guiades en la que han participat 47 alumnes.

El pla, desenvolupat pel Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental (IVIFA) -fundació creada per LA UNIÓ de Llauradors l’any 2000- s’emmarca dins del programa de distribució de fruites i hortalisses, de llet i productes lactis en la Comunitat Valenciana per a este curs. Està finançat amb fons públics provinents de la Unió Europea, del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

En aquesta edició s’han repartit més de 231.000 kg de fruita de temporada a granel i en IV gamma (cireres, nispros, taronges, prunes, bresquilla i albercoc) i hortalisses (carlotes), 19.000 litres de suc de taronja, 37.000 litres de llet pasteuritzada i 43.000 kg de iogurt natural. Tots els productes han sigut de la Comunitat Valenciana i la major part d’ells eren ecològics i emparats en marques de qualitat.

 

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari