fbpx

A partir d’este dilluns es pot sol·licitar permís per a les cremes agrícoles

Compartix la notícia

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica informa que el pròxim diumenge 31 de maig finalitza la vigència de la resolució de 10 d’abril de 2020, del director general de Prevenció d’Incendis Forestals, en la qual es regulaven les condicions per a la crema de restes agrícoles en tot el territori valencià.
La realitat agrària del terme municipal d’Alzira, amb nombroses plantacions de varietats tardanes de cítrics, comporta haver de gestionar restes de poda en les èpoques de major risc per incendi forestal. Este fet implica que, per a possibilitar als agricultors l’eliminació de les restes de poda, s’haja d’ampliar extraordinàriament el període de cremes agrícoles, amb unes limitacions específiques que garantisquen la seguretat i el control de les cremes.
Amb caràcter extraordinari, i a causa d’esta particularitat de l’agricultura alzirenya, a partir de l’1 de juny i fins al 15 de juliol entraran en vigor les condicions de seguretat per a obtindre l’autorització de les cremes agrícoles, tal com es reflectix en el Pla Local de Cremes Agrícoles. Les vies per a sol·licitar totes les autoritzacions, incloses les de la Barraca d’Aigües Vives i la Garrofera, seran les següents: personalment en el Registre de la Clau, demanant cita prèvia o telemàticament. El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, recorda la importància de tindre els cremadors instal·lats de forma adequada.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-maig-2020_md_51560845_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari