fbpx

Acaba l’Escola de Comerç d’Alzira

Compartix la notícia

El passat dimarts va finalitzar l’Escola de Comerç d’Alzira, una formació especialitzada i dissenyada per a transformar el xicotet comerç i dotar-lo de ferramentes que els permeten adaptar-se als nous hàbits de compra. Un total de 20 comerços que al llarg d’11 dies han pogut dissenyar el seu nou model de comerç.

Amb el títol “Sobreviu a la digitalització del teu comerç” l’Escola de Comerç d’Alzira ha oferit un itinerari formatiu innovador de la mà de 6 prestigiosos professionals del comerç minorista, la imatge, el disseny i les arts escèniques.

Al final d’esta formació, cada assistent ha dissenyat el seu nou model de comerç i disposa de les ferramentes adequades per a posar-lo en pràctica. Una proposta per ampliar els canals de venda dels comerç a través de la digitalització i adaptats a les noves necessitats de mercat.

Amb una metodologia didàctica oberta i participativa s’han alternat els conceptes teòrics amb exercicis pràctics, tallers de treball i un retail tour per Alzira amb visites in situ als mateixos comerços participants per a poder fer un diagnòstic i analitzar els punts de millora de les botigues.

Compartix la notícia

Deixa un comentari