fbpx

Aconseguix l’ESO als 74 anys i la comunitat educativa li ret un merescut homenatge.

Compartix la notícia

Juan Costa s’ha convertit en tot un referent de formació i constància. Als seus 74 anys fa a penes una setmana es graduava i rebia el títol de secundària en l’Escola de Formació per a Adults Enric Valor d’Alzira. La seua història d’esforç l’ha dut a rebre un sentit homenatge per part de la comunitat educativa del centre, orgullosos de tindre un alumne com ell.

Don Juan, com l’anomenen els seus companys i professors, va començar la seua formació al centre alzireny fa nou anys. La seua jubilació li havia deixat massa temps lliure que volia invertir en recuperar tota aquella cultura que havia perdut després de deixar l’escola de Cullera amb sols 14 anys. Tot i no ser l’alumne més major de l’escola si és un dels pocs que ha aconseguir el títol. Ell mateix va contar la seua història al Dia per Davant.

A pesar que la seua edat era molt superior a la de la resta d’alumnes, Juan Costa, ha afirmat que en tot moment ha mantingut una actitud activa com la de qualsevol altre estudiant, amb els nervis abans d’un examen i del primer dia d’escola.

Escolta ací la notícia:

      Aconseguix l'ESO als 74 anys - Alzira Ràdio

Compartix la notícia

Deixa un comentari