Ad Fontes, projecte guanyador del concurs Driehaus per a la recuperació de la Vila

Alzira guanya el concurs Driehaus i disposarà de 12.000 euros per a fer realitat un projecte de recuperació arquitectònica del patrimoni històric. La nostra ciutat junt amb Santiago de Compostela i Guadix s’han distingit d’entre altres més de 100 estudis d’arquitectura nacionals i internacionals que presentaren les seues propostes.

Alzira en concret ha guanyat amb la proposta “Ad Fontes” de l’estudi sevillà Jiménez i Linares, reconeguts per esta mena de treballs a Sevilla i tota Espanya. El projecte presentat pels sevillans planteja la recuperació del teixit urbà de la zona oest de “la Vila” i la posada en valor dels vestigis de la muralla almohade i del temple de Santa Maria. Els nous carrers proposats convergixen en una plaça connectada amb la ribera del riu Xúquer. A més, es posa en valor la planta de l’antiga església recuperant el seu campanar, convertit ara en un mirador.

Els dissenys guanyadors formaran part d’una exposició que s’inaugurarà després de la cerimònia de lliurament de premis el mes d’octubre. A més, acaba de ser convocada la primera fase del Concurs del 2021, perquè tots els municipis interessats a participar puguen enviar la seua candidatura.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30de-juny-2020_md_52983680_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari