ADISPAC a un pas menys d’aconseguir les necessàries reformes d’ampliació

Compartix la notícia

L’associació ADISPAC està a un pas menys d’aconseguir les reformes d’ampliació que tant de temps han demanat. El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan Alcover, va visitar ahir l’associació i es va comprometre a estudiar el seu projecte. ADISPAC necessita espais adaptats a les persones majors i una millor distribució de l’espai.

Fa temps que l’associació  té un projecte de millora en les mans, però encara no ha trobat el finançament necessari per a realitzar-lo. L’Ajuntament d’Alzira va finançar l’any passat la reparació del sostre, amb 20.000 euros, però el centre encara necessita certes mesures d’adaptació. La Conselleria té un mapa de necessitats de la comarca i realitza visites als llocs que demanen ajuda. Alzira no és de les comarques que més recursos tenen, per la qual cosa ADISPAC ha hagut d’esperar estos anys per rebre una ajuda de l’administració.

No obstant això, Enric Juan va apuntar ahir tot el que l’associació li va demanar i s’ha compromés a contrastar-ho amb altres informes i amb l’anterior projecte per dur-ho a terme com més prompte millor.

Compartix la notícia

Deixa un comentari