fbpx

Adrià Granero dirigirà l’executiva de Joves del País Valencià-Compromís la Ribera

Compartix la notícia

La nova executiva dels Joves del País Valencià – Compromís la Ribera Alta anuncia que lluitarà per l’ocupació dels joves de la comarca. Este és el nou romb que s’ha marcat el col·lectiu dirigit sobretot als problemes actuals però també enfocat a construir un país antifeixista, feminista i ecologista. A més, el grup es dividix d’ara endavant en els col·lectius de la Ribera Alta i la Ribera Baixa per tal de millorar la tasca organitzativa i la implantació als pobles.

La nova coordinadora estarà presidida pel jove alcudià Adrià Granero que va ser elegit el passat dissabte, 18 de juliol en el congrés que es va dur a terme a la seu de Compromís al municipi de Benifaio. En el seu discurs, Granero va fer referència a la necessitat de mobilització dels joves valencians davant l’ incertesa que depara el nou escenari post-covid-19 al mercat laboral i l’extrema dificultat d’emancipació.

La nova executiva està formada també per joves d’Algemesí, Alginet, l’Ènova i Alzira. Junts, assegura el nou secretari comarcal, tractaran d’enfortir l’activitat dels col·lectius locals, el teixit comarcal i la mobilització de la joventut valenciana i valencianista.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-juliol-2020_md_54155601_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari