AGENDA

L’agenda d’este cap de setmana ve marcada per la celebració del Dia del Llibre. Contacontes, presentació de llibres i música, però també altres activitats diverses que podem trobar a Alzira per a passar el cap de setmana.

Comencem amb el teatre per a joves i adults de la ma de la companyia Alarcón i Cornelles amb l’obra Threesome. Un espectacle interpretat per Rafa Alarcón, Fran de la Torre i Iolanda Muñoz que ens conta el retrobament després de molts anys de tres amics.
Hui a les 19.30 h. en la Casa de la Cultura.
Entrada. 8 euros, i les reduïdes a 6 €.

Dissabte, a la Biblioteca municipal d’Alzira, sessió de contacontes a la Bebeteca municipal amb Feets. Dues sessions amb inscripció prèvia.

A les 12 h. i a la Plaça de les lletres valencianes, es presentaran les obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira del 2020. Actuarà el grup de cambra de la Societat Musical d’Alzira.

I també a la mateixa hora, però a la Casa de la Cultura d’Alzira es lliuren els premis del V concurs de microrelats per la igualtat Clara Campoamor Rodríguez. Serà a les 12 a la Casa de la Cultura d’Alzira i comptarà amb la lectura de microrelats i l’actuació de la secció de cant de la Societat Musical d’Alzira.

La música ens arriba també dissabte a la vesprada de la ma del cantant i compositor de L’Alcúdia, Oscar Briz. Briz presentarà a les 18 h. el seu nou treball Amor i Psicodelia en temps de virus. Com el seu nom indica, Òscar Briz presentarà a Alzira un nou recull de cançons compostes durant l’etapa del confinament.
Serà demà a les 18 h. a la Casa de la Cultura d’Alzira. Entrada: 3 euros.

Diumente, contacontes per als més menuts. A les 12 a la plaça de les Lletres Valencianes. El Gran Jordiet presenta El millor espectacle del món.

També els recordem que tenen a l’abast el tallers del programa Reconnectar la natura. D’una banda, demà el taller “Coneguem els polinitzadors” per tal de fer un cens fotogràfic d’insectes, i diumenge taller d’apicultura.
Recorden que la inscripció es fa al correu reservas@interpretayeduca.com.

Deixa un comentari