Agenda cultural Alzira 6 i 7 abril

Hui divendres 5 d’abril, a les 20:30 a la Casa de la Cultura d’Alzira, el Club de Cinema presenta la pel·lícula “Carmen y Lola”. Un drama romàntic que sota la direcció d’Arantxa Echevarría conta la història de dos joves d’ètnia gitana que lluitaran per desfer-se d’un destí que els ha estat escrit i per mantenir viva la flama del seu romanç.

I seguim amb els plans per al cap de setmana. El dissabte a les 19 de la vesprada podran gaudir al Gran Teatre d’Alzira de l’obra de teatre familiar “La Maria no té por”, un espectacle de titelles basat en el llibre de Francesc Gisbert i Dani Miquel que els emplenarà la vesprada d’aventures, música i màgia.

A més a més, este cap de setmana es presenta molt musical amb el Concert de Primavera. A partir de les 19:30, a la Plaça de Sant Joan podreu gaudir del “Tardeo” més animat de la mà de la Xaranga Malagana. A les 21:00 a la mateixa plaça, sopar de pa i porta i a partir de les 23:00 el grup Tardor animarà la vetllada seguit del grup X-Fanekaes.

I diumenge a les 12 del matí a la Plaça de les Lletres Valencianes el Teatre Rodamons presenta Petiteses, un espectacle dinàmic amb música en directe, cançons i històries molt recomanat per al públic familiar.

Per acabar el cap de setmana, este mateix diumenge a les 19 de la vesprada en la parròquia Verge del Lluch, podran gaudir d’un concert de polifonia religiosa a càrrec de l’Agrupació Coral de Carcaixent i l’Agrupació Coral d’Alzira. En este concert que servirà com a pòrtic de la Setmana Santa alzirenya la novetat és el caràcter solidari ja que l’aportació voluntària d’aliments no peribles que es recolliran a l’entrada aniran destinats a Càrites parroquial.

D’altra banda, els moros i cristians d’Alzira celebren este cap de setmana el mig any. El programa d’actes s’encetarà este divendres a les 23:30 amb una discomòbil i seguirà al llarg de tot el dissabte amb un castell unflable a les 11:30 del matí per a tots els xiquets i xiquetes i a les 7 de la vesprada una desfilada de Moros i Cristians des del Carrer Salvador Enguix passant per Major Santa Caterina, Calderón de la Barca, avinguda Sants Patrons, la plaça del Regne i la Plaça del Mercat. El mateix dissabte a les 11 i mitja de la nit, monòleg a càrrec de Carol Tomàs i a la 1 discomòbil per acabar la nit.

Deixa un comentari