Agenda cultural cap de setmana

Fins al 12 de juny es pot vore a les sales I i 2 del MUMA l’exposició Fórmules de Resistència, del fons d’art contemporani de la Generalitat Valenciana.
Al claustre de la Casa de la Cultura es visitable des d’ahir l’exposició del Centenari de Cartonatges Suñer.
A l’auditori de la Casa de la Cultura a les 8 de la vesprada es projectarà esta vesprada la comèdia Sis dies corrents, guanyador de cinc premis Gaudí.
A les 9 de la nit, al Gran Teatre tindrà lloc la gala de música i humor a benefici d’Adafir i que serà un sentit homenatge a qui fora un dels seus conductors, Antonio Herreros.
Xúquer Viu ha convocat per a demà dissabte a les 12 a l’edifici de la Séquia Reial d’Alzira una concentració per manifestar-se en contra de que els directius de la Séquia vullguen vendre 10 hm3 anuals a Almeria.
a les 6 el claustre de la Casa de la Cultura acull encontre intercultural Dones i Poesia acompanyats pel trio Assai. Qualsevol persona pot portar i llegir un poema.
A les 8 de la vesprada al Gran Teatre Carles Dénia ens porta el concert El paradís de les paraules on canta en valencià poemes d’avantpassats àrabs com ara el poeta alzireny Ibn Hafaja.

Deixa un comentari