Agenda Cultural cap de setmana

Cap de setmana de teatre a Alzira després de la inauguració de l’encontre per part d’Eugeni Alemany. Amb bon humor és el lema dels espectacles de hui i demà.
A les vuit i mitja, el Gran Teatre acull la representació de Al fi sol, un monòleg de Carles Sans, un dels tres components del Tricicle. Després de 40 anys de Tricicle i de la seua retirada d’escena com a trio còmic, Carles Sans parla en el monòleg sobre divertides anecdotes professionals i personals viscudes amb els seus dos companys Paco Mir i Joan Gràcia.
Després de Carles Sans, el teatre continua al claustre de la Casa de la Cultura, Melomans ens duu la producció “Se canta per no se toca”, un espectacle on la música i l’humor són els protagonistes. A les 11 al claustre, l’entrada lliure fins a completar l’aforament.
Demà dissabte, és el torn per a Tramant teatre que ens duu l’obra Escuchad niñas, la història d’un col•legi de monges als anys 70 a través d’una mirada crítica i divertida. Es tracta d’un viatge a un passat no tan llunyà que de segur sorprendra el més joves.
L’obra Escuchad niñas estarà al Gran Teatre a les vuit i mitja i a partir de les 11 de la nit, Unaovarias presenta al Claustre de la Casa de la Cultura l’obra “Iaia, tu tens sexe?” Una comèdia on quatre dones posaran sobre la taula estes i altres preguntes que per pudor pot ser mai hagen preguntat. Maria Martí és autora i protagonista d’esta comèdia.

Deixa un comentari