Agenda cultural: dansa, tamborada i economia

Hui es commemora el Dia internacional de la Dansa i Alzira ho farà amb dos espectacles de dansa al Gran Teatre. A més l’agenda cultural, es completa amb cinema i música.
El Conservatori Professional de Dansa de València, amb la direcció de Maite Bacete García, oferix esta nit un espectacle amb peces de les tres especialitats que s’hi impartixen: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Dalt l’escenari estarà l’alumnat dels últims cursos del Conservatori, alumnat que mostra el bon nivell dels professionals valencians.
L’actuació tindrà lloc hui a les vuit i mitja al Gran Teatre i l’entrada de 5 euros es pot adquirir a través del portal web Notikumi.com.
D’altra banda, dissabte la dansa contemporània és la protagonista de l’obra El conte de Persepolis. Amb El conte de Persèpolis la companyia La Coja danza ret homenatge a les escriptores de ciència-ficció a través de la representació de tres xiquetes en tres planetes distints. L’actuació tindrà lloc demà dissabte a les set de la vesprada al Gran Teatre.
El club de cinema Alzira obri hui les seues portes a la Casa de la Cultura d’Alzira. A les vuit de la vesprada es projectarà la pel•lícula Josefina, un drama carcerari protagonitzat per Emma Suárez i Roberto Álamo que ha estat una de les apostes dels últim Goya, tant per les nominacions a millor actriu com director novel. L’entrada 3 euros i reduïda dos.
I demà dissabte, també a la Casa de la Cultura, comptarem amb la música de Nòmad Trio que presenten a Alzira el seu nou treball. El concert tindrà lloc a les set de la vesprada.
Demà dissabte l’Exaltació del Tambor i el Bombo tornarà a fer ressonar els carrers d’Alzira. Després de dos edicions que es celebraren a les cases per la pandèmia, les jornades organitzades conjuntament per la regidoria de Patrimoni Històric i la Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa, celebren la seua trentena edició amb actes des de les 10:30 del matí a les 23:00 de la nit.
L’Associació Empresarial Alzira amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira organitza esta nit a les 9 h a la Sala *Rex Natura la Gala de Lliurament de Premis de la XIV SETMANA DE L’ECONOMIA. En esta Gala es premia la trajectòria empresarial de 3 empreses o personalitats que han destacat al llarg dels anys per aportar valor i riquesa al teixit econòmic local. Cal destacar, que es comptarà amb l’assistència del conseller d’economia sostenible, Rafael Climet, el conseller de política territorial Arcadi España, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Deixa un comentari