Agenda cultural del cap de setmana

L’associació Valencia Dancing Forward torna a Alzira. Als ballarins d’esta associació cultural valenciana ja els vegérem actuar el passat mes de setembre a Formosíssima i tornen ara amb l’espectacle de la gira 2022. A l’escenari del Gran Teatre vorem hui 14 ballarins provinents de tot el món i seleccionats per la Valencia Dancing Forward, una associació que tria joves que han acabat els seus estudis de dansa i encara no han iniciat la seua trajectòria profesional. Per tant, l’associació servix de trampolí i targeta de presentació de futurs astres de la dansa. A l’espectacle de hui, els ballarins desenvoluparan diverses coreografies, tant de dansa clàssica com de dansa contemporània. Entre elles, la coreografia del ballarí valencià Nacho Duato, Jardí Tancat, que el mateix ballarí ha treballat amb ells. Un espectacle de luxe per a esta nit a les huit i mitja al Gran Teatre.

Dissabte, la Societat Musical d’Alzira comença la celebració de Santa Cecília i ho farà amb un concert de la banda jove. A les set i mitja, el Gran Teatre acollirà un concert amb peces musicals de pel·lícules de superherois. Temes de bandes sonores com Batman, Spiderman, Transformers, el Capitán América i, fins i tot, Joc de Trons. El protagonista serà l’alumnat de la Societat Musical d’Alzira, sobretot els 17 músics que s’incorporen a la banda i fan el primer concert de les seues vides. El concert tindrà lloc dissabte a les set i mitja al Gran Teatre. Diumenge continua la música amb el concert de l’Orquestra de la Societat Musical d’Alzira a les 12 del migdia al Gran Teatre.

La Federació de Falles de Secció Especial d’Alzira presentarà demà dissabte els projectes dels monuments que plantaran enguany. Un iniciativa que es realitza des de fa sis anys i amb la qual els artistas fallers també fan l’explicació de la falla. L’acte tindrà lloc demà a les set i mitja a l’Auditori de la Casa de la Cultura i estaran presents les comissions d’El Mercat, Camí Nou i Plaça Major. A l’acte s’exposaran els esbossos dels monuments grans i infantils, amb la presència dels artistes fallers.

Deixa un comentari