Agenda cultural per al cap de setmana

Com que la setmana passada foren moltes les famílies que es quedaren amb ganes de Nanofest, perquè l’aforament era limitat i no pogueren entrar tots, l’agenda per a este cap de setmana a Alzira continua tinguen presents als més menuts.

El matí de dissabte, sessió de contacontes a les Bebeteca municipal a les 11 i a les 12 h, amb rebombori cultural.

I si volem continuar la vesprada amb més activitat, Alzira és un no parar, perquè l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira acull l’espectacle Pluff de la companyia Magic 6, un espectacle sense text, però amb molta dansa, música i interacció, adreçat als més menuts de la casa.
Pluff reflexiona sobre com s’està llançant a perdre la mar i com podem canviar-ho amb un sol pluff. Ho explica el productor de l’espectacle, Juan Fran Sáez

Les sessions seran a les 17.30 i a les 19 h. i està especialment creat per a xiquets i xiquetes a partir de dos anys.

Mentre continuen les obres al Gran Teatre d’Alzira, hui s’alça el teló a l’auditori de la Casa de la Cultura, amb l’escena més nostra. El grup Suc de Teatre de La Tarumba torna a Alzira amb l’obra Serendípia. Un espectacle que ja es va estrenar Alzira ara fa més d’any i mig i que ha anat creixent amb el temps.
Serendípia arriba a Alzira en esta segona ocasió carregada de premis. La comèdia de Jose Antonio Martínez, ha sigut guardonada amb el segon premi del Festival Vila de Mislata, certamen teatral on els 4 actors de l’obra compartiren també el premi de millor actor de repartiment. I també guanyaren els premis més importants del certamen Vila de Canet.
La història, la de quatre persones molts singulars amb ganes de riure’s de tot i de tots, fins i tot d’ells mateixos que es coneixen i formen un grup.
Serendípia estarà esta vesprada a la Casa de la Cultura a les set i mitja de la vesprada.

Deixa un comentari