AGENDA DEL CAP DE SETMANA

L’agenda d’este cap de setmana compta amb activitats per als més menuts i també la música, ja que s’enceta el primer cicle musical del mes de juny.

Demà dissabte s’enceta el cicle Música al Claustre a la Casa de la Cultura.

L’actuació inaugural d’este cicle la protagonitza el Quintet Leuka, un grup que dedicat la música contemporània dels grans clàssics i compositors espanyols contemporanis, tot i que en este cas, esn acosta la música popular americana. A Alzira presentaran el concert “Aires Porteños, demà a les 19.30. L’entrada 3 euros.

I diumenge, torna a Alzira la Petita Orquestra Peiotaire que presenta l’espectacle Garcia and Cia, dins del programa del programa Somriu als parcs. L’actuació tindrà lloc a les 12 hores al Parc de l’Alquenència. Des de la regidoria de cultura s’han habilitat 400 seients, perquè cal recordar que encara que s’estiga a l’aire lliure, cal respectar les normes sanitàries per assistir al concert.

Els pol·linitzadors tornen a ser els protagonistes del programa d’activitats del cinquè aniversari d’Interpreta Natura. Este diumenge 6 de juny, l’associació els convida a la seua activitat ‘Salvem els pol·linitzadors’ construcció de refugis per a abelles. Una activitat gratuïta però que requerix inscripció prèvia mitjançant el correu electrònic: reservas@interpretayeduca.com

Recordem que el passat 20 de maig es celebrava el Dia Mundial de l’Abella, una espècie que, a causa de la contaminació, el canvi climàtic i la participació humana, corre el perill d’extingir-se. Al voltant del 90% de les plantes depenen de la pol·linització, per la qual cosa, si elles s’extingeixen, alguns cultius també ho faran. Per això, una de les tasques principals d’Interpreta Natura és garantir la continuïtat de les abelles.

 

 

Deixa un comentari