Agents de la Policia Nacional d’Alzira salven la vida d’un xiquet de 15 mesos

Compartix la notícia

Agents de la Policia Nacional d’ Alzira van traslladar un xiquet de 15 mesos que s’ofegava, pel que es veu després  d’ingerir una pastilla d’un pot que havia agafat per negligència de la seua iaia.

Els fets van passar a la nostra ciutat quan els agents que feien tasques de prevenció van observar com un cotxe circulava a gran velocitat, amb els quatre intermitents posats, i esquivava la resta de vehicles, de manera que li van donar l’alto.

Una vegada  al lloc, els agents van observar dues dones que s’acostaven corrent i plorant amb un nadó en braços que es trobava molt pàl·lid, amb respiració pausada i feble, i tirant escuma per la boca. Davant esta situació, els policies van traslladar el xiquet, la mare i la iaia al cotxe policial fins a l’hospital, i durant el trajecte es van conèixer que el menor podria haver ingerit alguna pastilla d’un pot que havia agafat al moment menys pensat de la seua àvia.

Per sort, una vegada a l’hospital, els serveis sanitaris es van fer càrrec del nadó de 15 mesos, que va recobrar la normalitat en la respiració i la tonalitat natural de la pell. A més, sembla que la pastilla ingerida no va resultar ser nociva per a la salut del menor, però sí que va poder ser el factor causant de l’ofegament.

Compartix la notícia

Deixa un comentari