Agricultura ecològica, producte de qualitat i formació com a remeis del camp valencià

Sabeu que és degotar? Molts no ho sabíem ben bé fins la passada setmana quan la pluja va estar caient amb intensitat sobre els nostres camps i un youtuber ens ho explicava mentre ens feia reflexionar sobre l’escàs valor que donem als productes del camp.

El jove agricultor apunta possibles solucions a la situació actual del camp Valencià com l’agricultura ecològica o educar des de menuts en la importància de la producció agrària per a la humanitat.

I és que tot i que cada dia ingerim productes del camp per alimentar-nos, no donem cap importància al treball en el camp. Sovint escoltem que el camp valencià pateix una crisi sistèmica i cada vegada és més habitual l’abandonament de terres de conreu perquè no son rendibles econòmicament. Segons Marc Corihuela, el futur del camp passa per fer productes d’alta qualitat per reclamar el seu valor i una de les possibles solucions seria, al seu parer, optar per la producció ecològica.

I si volem que al camp hi haja relleu generacional, Corihuela ho te clar: cal que els xiquets i xiquets aprenguen  a les aules que les terres són una possible eixida laboral i que s’ensenye formació professional relacionada amb l’agricultura.

Deixa un comentari