Aguilar proposa unir les àrees de Benito Pérez Galdós i Hort dels Frares

Isabel Aguilar proposa en la seua candidatura a les municipals unir les àrees comercials de Benito Pérez Galdós i Hort dels Frares.

La candidata a l’alcaldia pel grup municipal socialista, presentà ahir, en un acte públic al Parc de l’Alquenència, els membres que l’acompanyaran en la seua llista per l’alcaldia alzirenya i les propostes que du al seu programa electoral.

Aguilar va posar en valor tot el treball que durant estos quatre anys s’ha dut a terme dins l’equip de govern i al temps que mostrà la seua disposició per una renovació del pacte del tripartit.

Va assegurar també unes propostes continuistes per a completar totes les millores en serveis que s’estan realitzant i ampliar-ne d’altres. En este sentit exposà la idea d’unir les àrees comercials de Benito Pérez Galdós i hort dels Frares, un museu de la Setmana Santa en patrimoni i l’ús del quiosc de la plaça Major com oficina de turisme, llibres gratuïts i beques de transport en educació o continuar eliminant les barreres físiques de la ciutat són algunes de les propostes que exposà la candidata als micròfons d’Alzira Ràdio.

En l’acte, junt a la candidata, assistí també com a convidada Maria Such, Directora General de l’Institut de la Dona.

Isabel Aguilar demana per a estes eleccions, una campanya neta, sense desqualificacions i amb propostes en positiu.

Categories Política

Deixa un comentari