Aigües de València promou la factura electrònica
Pretén aportar un mínim de 8.000 a "Som Alzira"

Aigües de València donarà al fons solidari Som Alzira un euro per cada llar, local o comerç de la ciutat que es passe a la factura electrònica de l’aigua. Esta campanya té com a objectiu mediambiental l’abandonament de la factura de paper per a reduir el consum de matèries primeres, d’energia, de residus i evitar emissions de CO2 i, d’altra banda, fer una aportació per als més desfavorits.

L’alcalde de Alzira, Diego Gómez ha indicat que es tracta d’un d’acord respectuós amb el medi ambient, però també de caire social. Tant el consistori com Aigues de Valencia difondran este projecte per a reduir la contaminació passant a la factura digital i al mateix temps contribuir a millorar la qualitat ecològica del nostre municipi. Un 13% dels clients i les clientes d’Alzira ja reben els seus rebuts als seus dispositius mòbils o mitjançant adreça electrònica. Escoltem el que diu l’alcalde al respecte:

El repte és arribar al 50% de la clientela, el que suposaria que més de 8.000 veïns i veïnes d’Alzira es passaren a aquest tipus de rebut. Una mesura que es prorrogarà durant tot este any 2021.

Deixa un comentari