Ajornada l’exposició col·lectiva PHOENIX

El Museu Municipal d’Alzira ajorna l’exposició col·lectiva PHOENIX per les limitacions d’aforament. L’elevat nombre d’artistes participants així com d’interés que ha despertat l’exposició en la ciutadania, impossibiliten que se celebre l’acte inaugural en les circumstàncies actuals. Des de la regidoria de patrimoni, no obstant això, s’ha acordat contribuir a la divulgació de la mostra a través de les xarxes socials.

L’exposició PHOENIX, que estava prevista per al pròxim mes d’octubre, comptava amb la participació de 32 artistes de diferents llocs de l’estat espanyol. Després de reunir-se el director de museu, Agustín Ferrer i la regidoria de patrimoni Isabel Aguilar amb el comissari de l’exposició Josep Francés, s’ha acordat ajornar l’exposició fins que la limitació de l’aforament no supose una limitació per a una exposició d’estes característiques.

Des de la regidoria de patrimoni afirmen que esta és la decisió més adequada per a que tant els artistes com el públic interessat a visitar la mostra puguen acudir sense els inconvenients del risc de contagi i les limitacions de distància social. Escoltem la regidora Isabel Aguilar en l’informatiu.

      informatiu-migdia-8-setembre-2020_md_56208841_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari