fbpx

Ajornada la 35a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera

Compartix la notícia

Ajornada la 35a Trobada de centres en valencià de la Ribera, que estava previst que se celebrara a Alzira el pròxim 26 d’Abril.
L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant les regidories de Cultura i Educació i Escola Valenciana, han acordat ajornar la realització de la 35a Trobada de la Ribera, prevista per al dia 26 d’abril, i programar-la per al primer trimestre del curs 2020-2021.

Pel que fa als treballs presentats per a participar al premi Sambori de la Ribera, queden custodiats per l’organització, tot i que els diferents jurats no han tingut ocasió de reunir-se per fer-ne la deliberació. En este sentit s’ha decidit ajornar l’acte de lliurament del premi Sambori de la Ribera, previst per al 3 de maig al Gran Teatre d’Alzira, fins que la situació es normalitze. Es comunicaran també les noves dates de convocatòries i llocs quan la situació d’emergència ho permeta.

Des de l’organització també s’ha volgut expressar l’agraïment a les AMPA i als centres educatius, a les entitats socials i culturals, per la seua col·laboració. Així com felicitar el professorat, les mares i els pares i els alumnes que, a pesar de les condicions dures del confinament preventiu, fan un sobreesforç perquè el model d’aprenentatge telemàtic funcione amb la major eficiència possible.
La regidora d’Educació, Maria Calvo, ha assegurat que “se continuarà treballant pels nostres xiquets i xiquetes, tot i el canvi de data de les trobades”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-6-d-039-abril-2020_md_49673256_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari