fbpx

Ajudes al lloguer durant sis mesosÀudio 

Compartix la notícia

La Generalitat Valenciana pagarà fins el 100% del lloguer durant 6 mesos a les persones més vulnerables. Les ajudes van destinades a les persones desocupades o afectades per un ERTE així com per als empresaris que hagen patit una disminució forta dels seus ingressos.

La Generalitat pagarà entre el 40 o el 100% del preu del lloguer amb una xifra màxima de 650 euros. El termini per a sol·licitar les ajudes, que ja està obert, finalitzarà el 30 de juny a les 12 hores.
Un dels requisits per a sol·licitar l’ajuda urgent del lloguer és que s’ha de tindre un contracte d’arrendament d’un any en un habitatge que siga la residència permanent de la persona que ho sol·licita. A més, els ingressos hauran d’estar per baix de tres vegades el IPREM, és a dir, per baix dels 1.613 euros. També seran beneficiàries les persones les quals la renda de lloguer més les despeses i subministres bàsics siga superior o igual al 35% dels ingressos percebuts per unitat familiar.

Este paràmetre variarà en funció del nombre de fills per cada qual els ingressos mínims es multipliquen per 0,1 així com per les persones majors de 65 anys. En cas de les famílies monoparentals es multiplicaria per 0,15%. El màxim d’ingressos s’augmentarà a 4 vegades el IPREM en cas de discapacitat superior al 30% i 5 vegades si existeix discapacitat superior al 65%.

L’assessor Cristóbal Signes ho ha explicat més detalladament a El dia per davant.

      consulta-039-ns-ajudes-urgents-al-lloguer-covid-19-7-maig_md_50811642_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari