L’Ajuntament ampliarà les ajudes del Pla Resistir al sector de la festa i l’oci
L'alcalde d'Alzira ha assegurat que s'està treballant en una nova fase que ascendeix a més de 400.000 euros

Ahir en la Comissió de valoració es va acordar tancar el pagament, que es farà efectiu els pròxims dies, d’esta primera fase. De les 328 sol•licituds que es van presentar entre l’11 i el 25 de febrer, 288 s’han fet efectives i segons ha assenyalat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, suposarà el repartiment de 720.000 euros.

D’altra banda, l’alcalde també ha explicat que ja s’està treballant en una nova convocatòria, per a la concessió del romanent, que ascendix a més de 400.000 euros. La pròxima setmana passarà a Junta de Govern Local esta proposta de bases orientada al sector de la festa que i inclourà a la pirotècnia, floristeria, indumentaristes, artistes fallers, firers, fotògrafs i oci. Tot i que estos sectors, inicialment, no estaven reconeguts, el mateix decret contemplava la possibilitat de destinar els romanents per a ajudar a altres sectors afectats per la pandèmia. Escoltem l’alcalde:

A més en cas que siga possible, si no s’esgota la quantitat total a la segona fase, es faria una tercera convocatòria, perquè l’objectiu de l’Ajuntament és que els 1.149.000 euros, que disposa Alzira en el marc de les ajudes del Pla Resistir, arribe als negocis alzirenys que han estat afectats per esta crisi.

Deixa un comentari