L’Ajuntament exigeix una solució al Centre Comercial de Vilella

L’ajuntament d’Alzira ha iniciat l’expedient per requerir a la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (SAREB) que es faça càrrec de les obres inacabades del centre comercial de Vilella. Des del consistori han requerit a l’entitat que continue el projecte o que enderroque la construcció per poder donar a l’entrada d’Alzira l’aspecte que mereix.

Les obres del complex comercial quedaren aturades per falta de finançament durant el primer trimestre de 2009, sols un any després de l’inici de les obres. Els promotors asseguraren que les instal·lacions crearien vora 2000 llocs de treball però Bancaixa va haver d’assumir l’obra inacabada per la falta d’inversors.

Amb Bancaixa intervinguda per la crisi, el projecte del centre comercial de Vilella fou per al Sareb que va posar en venta les obres de formigó sense preu d’eixida, i fins estos moments sense èxit per trobar comprador.

A hores d’ara l’estructura de formigó del centre comercial roman com una figura oblidada d’una època de grans projectes. Per això des de l’equip de govern reclamen que no pot quedar-se sempre en la situació actual, preguen que es prenguen mesures i expliquen que l’actual superestructura hauria de reprendre’s o d’enderrocar-se.


Escolta ací la notícia:

      Escolta les notícies d'Alzira

 

Deixa un comentari