L’Ajuntament distingueix 142 alumnes pel seu rendiment acadèmic

L’Ajuntament d’Alzira va reconèixer ahir 142 alumnes pel seu rendiment acadèmic. A més, Pura Santacreu va rebre el Premi 9 d’Octubre al mèrit educatiu per la seua trajectòria professional i educativa i pel seu compromís amb la nostra llengua.

L’acte es va celebrar al Gran Teatre d’Alzira que es va emplenar de gom a gom per presenciar com l’Alcalde d’Alzira Diego Gómez i la regidora d’Educació Maria Calvo obsequiaven els alumnes guardonats. Els premis es van dividir per nivells educatius i així, es van atorgar 79 als xiquets de primària i secundària, 26 de Batxillerat, 4 de formació professional grau mitjà i 4 de grau superior i per últim, 2 graduats en ESO al Centre de Formació de persones adultes Enric Valor.

La professora de llengua i literatura, Pura Santacreu va ser reconeguda per la seua generositat, empatia, respecte, afectivitat, responsabilitat, dedicació i optimisme al món de la educació. Santacreu assegura que encara que sent molt d’orgull pel reconeixement institucional, el millor premi per a ella és el bon record dels alumnes.

Categories Educació

Deixa un comentari