fbpx

L’Ajuntament baralla opcions per reubicar el mercat de dimecres

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira es planteja canviar l’ubicació del mercat de dimecres per tal d’aconseguir fer-lo revifar i que torne  a ser una cita setmanal de referència a la comarca, com ja ho va ser en el passat. De moment, només es tracta d’un plantejament, però tant els mercaders com els tècnics municipals han apuntat possibles llocs on el mercat poguera tornar a funcionar com abans.

Des de l’Ajuntament tenen clar que pèrdua d’una gran nombre de parades, però també de compradors en el mercat de dimecres,  són els símptomes que indiquen la necessitat d’introduir canvis per tal que l’activitat reviscole i el mercat ambulant  torne a ser un pol d’atracció comercial de la nostra ciutat, on no fa molts anys, veïns arribats de tota la comarca feien del mercat de dimecres a Alzira una cita que acabava influint molt positivament la resta de comerços de la ciutat.

Segons explica l’alcalde i regidor de comerç Diego Gómez, els mercaders optarien per ubicar-lo al llarg de l’Avinguda Lluis Sunyer, un lloc que tanmateix desaconsellen els tècnics municipals per la presència del col·legi l’Alborxí i el futur emplaçament de la ciutat de al Justícia. La vila, que en el passat ja albergà el mercat del dimecres també es baralla com una possibilitat.

Gómez assegura que es reunirà de nou amb els mercaders i que si de el canvi d’ubicació ara per arar no és urgent, sí que s’haurà d’abordar tan aviat com siga possible.

Compartix la notícia

Deixa un comentari