Al voltant de 400 xiquets que celebren l’aniversari al mes d’abril rebran un gelat de regal

Compartix la notícia

Alzira repartirà gelats a domicili als 400 xiquets aproximadamente que compleixen anys el mes d’abril. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’empresa alzirenya Ice Cream Factory per als xiquets i xiquetes alzirenyes d’entre 2 i 12 anys i les seues famílies. El dia del seu aniversari un treballador de l’Ajuntament tocarà a la seua porta per fer-li entrega del regal.

Portar la sorpresa, la màgia i l’alegria a les cases dels xiquets d’Alzira és l’objectiu d’esta nova campanya de l’Ajuntament que s’anomena “Una sorpresa que et deixarà gelat”. L’antiga AVIDESA demana als xiquets i xiquetes que reben el regal que facen un dibuix relacionat amb el seu aniversari i després l’envien al número de telèfon, que estarà escrit en la targeta postal que acompanyarà la caixa dels gelats. Tots els dibuixos s’exposaran després al hall de l’empresa.

Tots els xiquets rebran el regal el dia específic del seu aniversari, excepte els que el celebren el cap de setmana. En el cas que l’aniversari siga dissabte, els gelats s’entregaran divendres i en cas que siga diumenge, s’entregaran dilluns.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-marc-2020_md_49364248_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari