fbpx

Al voltant de 600 alzirenys denunciats per incompliment del confinament

Compartix la notícia

Al voltant de 600 alzirenys ja han sigut denunciats per la Policia Local d’Alzira per incompliment de les normes de seguretat. La Policia alerta la ciutadania que no es tracta d’unes simples normes prohibitives, sinó d’una sèrie de restriccions, l’objectiu de les quals és protegir-nos. De moment, el Cos Policial de la nostra ciutat es manté en bones condicions i només tres dels agents es troben, per precaució, confinats a casa.
El cap de la Policia Local d’Alzira, Jorge Iglesias, ens recorda que només podem eixir de casa de manera individual i sols per a adquirir productes de primera necessitat o anar a treballar. Com tota norma, existixen algunes excepcions com, per exemple, les mudances o el transport dels xiquets de pares divorciats d’una casa a una altra. No obstant això, hem d’intentar disposar sempre d’algun document que facilite als agents la tasca de comprovació de l’activitat que anem a realitzar.
Pel que fa al manteniment dels camps particulars, Iglesias apunta que sols està permès quan la finalitat siga l’arreplegada del producte per a comercialitzar-lo, però no en el cas que siga per a consum propi. Tampoc es poden utilitzar les terrasses comunitàries, si no és de manera individual. I respecte a la caducitat dels carnets de conduir o del DNI, s’ajornen els terminis fins a nou avís. Amb totes estes mesures, el cap de la Policia Local apel·la al sentit comú i recorda a la ciutadania que esta situació no eximix ningú de complir les normes de tirar el fem dins del contenidors o arreplegar els excrements dels gossos.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-17-d-039-abril-2020_md_50115099_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari