Albalat serà el amfitrió de la 38a Trobada de Centres en Valencià de la Ribera de 2023

Després de celebrar-se la festa de la 37a Trobada Alfarb 2022 calia encetar un nou cicle per tal d’elegir la població que havia de ser el poble amfitrió de la Trobada 2023. En esta ocasió, quatre pobles riberencs havien expressat la seua voluntat d’organitzar la Trobada 2023, finalment ha sigut Albalat la población escollida.
Des de la Coordinadora d’escoles en valencià recorden que han seguit uns criteris objectius per tal d’evitar decisions arbitràries i fer un procés de selecció transparent.
La Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera va fer una roda de contactes amb els alcaldes o alcaldesses i regidors i regidores d’Educació per informar-los, fil per randa, del procediment de selección. Així com, pas a pas, dels contactes que manteníem amb les comunitats educatives, entitats socials, culturals i esportives, i Ajuntaments a fi d’intercanviar impressions i valorar la seua predisposició a incorporar-se al projecte d’organitzar una Trobada i planificar l’Agenda Any Trobada 2023. Finalment s’ha signat el conveni entre l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera i la Coordinadora de Centres en Valencià de la Ribera per organitzar la trovada que tindrà lloc la próxima primavera.

Deixa un comentari