L’Alcalde fa el darrer comunicat amb dades actualitzades a les 15:00

Alzira continua en alerta roja per risc de fortes pluges. Malgrat l’avís que publica AEMET, la nostra ciutat viu moments de tranquil·litat a l’espera que la gota freda avance cap al sud del territori valencià. El que més preocupa ara és el creixement dels afluents del Xúquer a les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida.


Escolteu ací el bulletí informatiu actulitzat de les 15:00

 


En estos moments no hi ha cap camí, carretera o accés tallat a Alzira. Tot i això es demana prudència en els desplaçaments. El paratge natural municipal “Murta-Casella” estarà tancat al públic per no poder garantir -se la mateixa seguretat dels visitants.

De la mateixa manera el gimnàs de la piscina coberta es mantindrà tancat al públic. La resta de serveis municipals, a hores d’ara, funcionen amb normalitat. A hores d’ara el que més preocupa és la quantitat d’aigua que puguen portar els fluents del Xúquer, per això s’està extremant la vigilància amb la fi d’evitar inundacions.

Mentre tant continuen activades les recomanacions d’urgència com ara la retirada els vehicles de les zones que puguen inundar-se i mantindre’s allunyats de les riberes dels rius i barrancs.

A més a més és convenient revisar la vivenda, neteja les baixants i canalitzacions, procurar mantindre’s informat de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials, és adir, butlletins informatius d’Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre es pot cridar la Polícia Local al telèfon 962455233.

També és convenient no propagar rumors o notícies exagerades de danys. D’altra banda, Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant d’este episodi de pluges.

Darrerament , des de l’Ajuntament es  sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca.

Deixa un comentari