fbpx

Alcohòlics Anònims, sempre a punt per ajudar a qui ho necessiteÀudio 

Compartix la notícia

Alcohòlics Anònims celebra el 85 aniversari de la seua fundació. Enguany, l’Associació no farà cap celebració especial a conseqüència de la covid-19 a banda de difondre el seu programa de recuperació a través dels mitjans de comunicació. Membres d’Alcohòlics anònims d’Alzira asseguren que l’agrupació els ha salvat la vida i animen a totes les persones que ho necessiten a formar-ne part.

En condicions normals, totes les agrupacions d’Alcohòlics Anònims de l’estat espanyol, haurien celebrat esta data amb una jornada de portes obertes. I és que el 10 de juny de de l’any 1935, dos persones amb seriosos problemes amb l’alcohol, el doctor Bob i el corredor de borsa Bill, es trobaren i decidiren encetar este projecte.

Alcohòlics Anònims és una organització oberta, sense cap compromís per a totes les persones que vulguen deixar de beure. Qualsevol persona que necessite ajuda pot cridar al telèfon 24 hores 96 391 71 60 o acudir directament als locals parroquials de Santa Caterina els dilluns, dimecres i divendres de 19:30 a 21 h.

Escolta l’entrevista que ha realitzat Mari Carmen Cano en El dia per davant.

      85-aniversari-d-039-alcoholics-anonims-8-juny-de_md_51848177_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari