Alfred Aranda recull el premi al Gran Teatre a la gala d’Avetid i es compromet a programar companyies valencianes

El guardó amb el que els empresaris del món de la cultura reconeixen la trajectòria del Gran Teatre d’Alzira ja es troba a casa. El regidor de Cultura, Alfred Aranda, va arreplegar anit el premi a la gala d’Avetid, acompanyat pel tècnic de Cultura Jordi Verdú i el Cap Tècnic del Teatre Jorge Palau. Amb este premi, l’Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Circ (Avetid), ha volgut reconèixer els cent anys d’aportació cultural del Gran Teatre d’Alzira, un dels primers espais del Circuit Cultural Valencià.

El Teatre Flumen de València va acollir anit l’acte de lliurament dels 25 Premis Avetid, que reconeixen en esta edició la dedicació de 10 persones i entitats en el món de les arts escèniques. Dos d’ells han anat enguany a parar a Alzira. Juntament amb el Gran Teatre ha estat premiada l’editorial Bromera per la seua tasca en la difusió del teatre en valencià.

El regidor de Cultura dedicà el premi a les companyies, tècnics i corporacions que han ajudat a mantindre el Gran Teatre 100 anys. Per la seua part, Jordi Verdú, va voler compartir el premi amb tots els teatres que formen part del Circuit Teatral Valencià i que en temps de pandèmia, temps difícils per a la cultura, han continuat treballant per a programar companyies valencianes.

Deixa un comentari