Alfred Aranda respon a les crítiques del PP sobre l’horari d’obertura de la Biblioteca

Pel que fa a l’horari de la sala d’estudi de la Biblioteca, el regidor de cultura ha eixit al pas de les crítiques del Partit Popular i explica perquè les diverses raons per les quals, l’horari de la biblioteca és el que és.
D’una banda, desmentix el Partit popular que argumentava que en 2015 es feia horari d’aula d’estudi dissabte i diumenge, i d’altra banda, recorda que l’horari de l’aula d’estudi de la Biblioteca no és casual, sinó que és fruit d’un consens entre totes les biblioteques de la Ribera perquè tinguen el mateix horari. D’esta manera, es vol evitar que es col•lapsen biblioteques per l’afluència d’estudiants. D’altra banda recorda que no sols l’aula d’estudi és per a estudiar ja que en totes les plantes de la Biblioteca es pot estudiar, per això no s’enten la massificació de l’esta aula.
Segons explica Alfred Aranda, l’horari de la Biblioteca respon a les necessitats que hi ha i amb els recursos que té l’Ajuntament. És més l’ampliació de l’horari de l’aula d’estudi en periode d’examens suposa una gran inversió ja que es contracta un servei extern i no es pot fer d’altra manera.

Deixa un comentari