fbpx

Alguns col·lectius de la Ribera animen a mantindre des de casa accions pel clima

Compartix la notícia

Este divendres, 24 d’abril, hi havia convocada una Vaga Mundial pel Clima i manifestacions per tot el món, que lògicament no es podran fer per la pandèmia. No obstant això, es manté la convocatòria d’accions pel clima des de casa, a la qual s’adhereix la Ribera en Bici, Xúquer Viu i Escola Valenciana de la Ribera, i conviden tota la ciutadania a participar-hi.

Els col.lectius ecologistes celebren que ara s’haja reduït a menys de la meitat la contaminació i les emissions de gasos d’efecte hivernacle, però estan segurs que, només passe este parèntesi del COVID-19, les emissions continuaran pujant i, amb elles, les temperatures globals, desequilibrant perillosament el clima i els ecosistemes. Per evitar-ho, segons el darrer informe dels científics, durant els pròxims anys hauríem de reduir les emissions de CO2 un 7’6% cada any… 

Els ecologistes estan convençuts que podem aconseguir-ho si fomentem decididament les mesures que tots coneguem. Transport sostenible, basat en anar a peu, en bici o en tren. L’ eficiència i energies renovables, com la solar sobretot, l’ agricultura ecològica i elconsum de proximitat, la protecció i recuperació dels nostres ecosistemes i l’aplicació efectiva de les 4R: reducció, reparació, reutilització i reciclatge.

I el més important: educació ambiental per a tots, no sols als centres educatius.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-d-039-abril-2020_md_50230391_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari