Alós es certifica com a nova lider dels socialistes alzireny

La regidora Gemma Alós és la nova lider dels socialistes alzirenys. Ahir una assemblea certificava la seua candidatura com a secretària general en vistes amb ser ratificada cap de llista per a les pròximes eleccions, a final de mes. Alós aposta per xafar carrer per a recuperar el votant socialista.
L’assemblea d’ahir va comptar amb dos protagonistes, Isabel Aguilar qui aportava el seu informe de gestió i s’acomiadava de la direcció del partit. I d’altra banda, Gemma Alós que assumia el lideratge d’esta nova etapa, una nova etapa que mantindrà fins a final de legislatura els actuals regidors tot i que té com a objectiu recuperar l’electorat, deixant enrere les disputes internes i xafant carrer.
Alós destaca que va ser una assemblea tranquila, tot i que el sector liderat per Aguilar i l’excandidat Sarrià no s’ha integrat en la nova executiva. Es més, fins i tot alguns membres de l’executiva anterior han mostrat públicament la seua desafecció pel partit. En este sentit, Alós tendix la mà, li ha oferit a Adrian Sarrià un lloc en l’executiva , li ha reconegut la seua generositat i respecte a la resta, enten que sempre està oberta a parlar.

Deixa un comentari