fbpx

Alzir acull la segona sèrie de la Copa de la Reina de rugby

Compartix la notícia

Este cap de setmana Alzira acull la segona sèrie de la Copa Iberdrola de la Reina de Rugby Seven que es disputarà dissabte i diumenge a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar i que rebrà jugadores de dotze equips d’elit femenins que competeixen pel títol.

Els partits començaran dissabte a les 10 del matí i es jugaran de manera ininterrumpida fins les quatre de la vesprada, i el diumenge està previst que comencen a la mateixa hora i s’allarguen fins les tres de la vesprada quan tindrà lloc el partit final.

Esta segona cita que congregarà prop de 200 persones, és la II fase d’una competició que va començar la setmana passada en Oliva i que finalitzarà el cap de setmana vinent en Jerez.

En este sentit el representant de la Federació Valenciana de Rugby José Luís López Pérez, ha agraït a l’Ajuntament la col•laboració i l’ajuda prestada per a la celebració d’este esdeveniment en la ciutat d’Alzira.

Per la seua part l’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha valorat molt positivament les condicions del camp de rugby de la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar i ha manifestat la necessitat de celebrar estos esdeveniments per fer d’Alzira una ciutat esportiva referent en tots els sentits.

Fernando Brotons, de TSB Sport&Events l’empresa organitzadora i Tomàs Pardo representant del club de rugby d’Alzira, i han volgut alabar també la qualitat de la pista de rugby del Jorge Martínez Aspar, amb gespa natural que facilita el joc i han reivindicat la necessitat de seguir organitzant estos esdeveniments per fer enrere els estereotips de gènere relacionats amb un esport com el rugby.

Compartix la notícia

Deixa un comentari