Alzira acollirà el 15 de setembre la quarta jornada del cicle formatiu en economia sostenible i responsabilitat social

Alzira acull la setmana que ve la quarta jornada del cicle formatiu en economia sostenible i responsabilitat social. Este acte es celebrarà el 15 de setembre de 9 i quart del matí a 1 i mitja del migdia en la Casa de la Cultura.
Esta jornada es centrarà en les bones pràctiques i la possibilitat de les empreses d’implantar la sostenibilitat i responsabilitat social en les xicotetes i medianes empreses valencianes, a més d’en el paper de les finances. Esta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Alzira, la Conselleria d’Economia Sostenible i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en col•laboració de l’empresa de reciclatge tèxtil Texlimca. Una empresa que explicarà la seua experiència a l’hora de treballar en residus tèxtils i reciclar-los, entre d’altres línies de negoci sostenibles que te.
Des de l’organització, Carmen Herrero, directora d’IDEA, anima a tot tipus d’empreses i de persones a anar a esta jornada, ja què es donaran recomanacions per seguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
La inscripció es pot fer a través del portal web de la Federació Valencia de Municipis i Províncies o a l’Ajuntament d’Alzira. Hi haurà 50 places per vore-ho presencialment i 150 per a vore la jornada de manera telemàtica.

Deixa un comentari