fbpx

Alzira acollirà el pròxim cap de setmana el VII Encontre Nacional de Joves de Germandats i Confraries d’Espanya

Compartix la notícia

Alzira acollirà el pròxim cap de setmana el VII Encontre Nacional de Joves de Germandats i Confraries d’Espanya. De moment ja compta amb 600 persones inscrites i 100 voluntaris provinents de tot el territori espanyol. Entre altres activitats, este divendres es farà una processó extraordinària en la qual 15 confraries alzirenyes mostraran als visitants el millor de la setmana santa d’Alzira.

El encontre anual de joves confrares s’ha fet sempre en grans capitals com Santander o Sevilla per la qual cosa és un esdeveniment extraordinari que es celebre a la nostra ciutat. Clara Aledón, vicepresidenta de la JOHC Espanya, ha explicat que un encontre d’estes característiques consisteix en mostrar als visitants d’altres ciutats les particularitats de la setmana Santa del lloc on es celebra l’encontre.

En este sentit, Alejandro Puigvert director de la JOHC Alzira ha posat l’accent en què esta processó no substitueix en cap cas a la del divendres sant si no que aglutina el “millor” de cada confraria per presentar-ho a la resta d’Espanya.

A més de la processó, el programa de la JOHC inclou altres activitats per a tot el cap de setmana entre les quals es troben dos ponències i el musical de Jesucristro Superstar que tindran lloc al Gran Teatre d’Alzira. El regidor de festes, Xavi Pérez ha agraït a l’Ajuntament la seua disposició a l’hora d’abordar este acte que ha suposat una despesa de 30.000 euros i un gran esforç pel que fa a l’organització.

Compartix la notícia

Deixa un comentari