fbpx

Alzira acollirà el pròxim dimecres una jornada dedicada a les persones amb fibromialgia

Compartix la notícia

La sala Cotonera d’Alzira acollirà el pròxim dimecres una jornada dedicada a les persones amb fibromialgia. En la seua quinzena edició, l’Associació Adafir, l’Hospital de la Ribera i l’Ajuntament d’Alzira oferiran als malalts eines i solucions per a tindre una vida el més normal possible. Enguany, a més, la secretària autonòmica de salut pública Isaura Navarro participarà en la inauguració de l’acte.

En esta ocasió, per fer la jornada més amena, s’han disminuït el nombre d’activitats i s’han fet més interactives.  Hi haurà la coach, MªJosé Chaqués que parlarà sobre la importància de tindre una actitud positiva davant la malaltia. També estarà la psicòloga Olga Pérez que explicarà mètodes per tindre una vida sexual saludable amb els inconvenients que suposa la fibromialgia. D’altra banda, el doctor de l’Hospital Clínic, Ernesto Pastor explicarà les ajudes que poden prestar les unitats del dolor crònic de l’Hospital.  El colofó final de la jornada estarà organitzat per l’escola de ball Amelia i Jose que amenitzaran la vesprada fins les 18:30, l’hora de clausura de l’acte.

Les representants de les associacions traslladaran a Isaura Navarro les seues peticions més urgents com ja han fet en diverses reunions que han tingut amb els partits polítics i sanitat. Els afectats de la fibromialgia demanden mesures d’inclusió i unes millors condicions laborals.

Les jornades són gratuïtes i des d’Adafir es convida a acudir tant a les persones malaltes de fibromialgia com als seus familiars. Les inscripcions estan obertes fins hui i es poden en el cas dels pacients, en la pròpia seu d’Adafir i en el cas del personal sanitari o estudiants, al Departament de Comunicació de l’Hospital de la Ribera.

Compartix la notícia

Deixa un comentari