Alzira acull el dia de l’ONCE

Alzira acull la celebració del dia de l’ONCE a la Comunitat Valenciana. S’espera que vinguen al voltant de 700 persones de l’Organització que gaudiran dissabte  d’una jornada de cultura, oci i diversió.

Com tots els anys, aquelles persones que estan vinculades al Grup Social ONCE: treballadors, afiliats, pensionistes i familiars, es reuneixen en una jornada  que començarà a les deu del matí, en la qual es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la cultura de la Capital de la Ribera. Els participants tindran l’oportunitat de conèixer el nucli antic d’Alzira a través de diverses visites guiades i de gaudir del Paratge Natural de la Murta. Posteriorment, i com a acte central els assistents compartiran un dinar. Enrique Llin, President ONCE CV  ha explicat perquè han escollit Alzira per  aesta celebració.

D’altra banda, l’Alcalde en funcions i el President de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, també han  anunciat la celebració de dos esdeveniments per a la setmana coorganitzats per l’ONCE i l’Ajuntament: en primer lloc, l’actuació del Grup de Teatre “Samaruc Teatre” format majoritàriament per persones cegues, el dia 5 de juny, a les 19:30 hores en el Gran Teatre i, en segon lloc, la celebració d’una exhibició de Gossos Guia per al dia 7 de juny, a les 10:00 hores , a la Plaça Major. Diego Gomez ha destcat l’importància que l’Ajuntament col·labore amb institucions son ONCE .

Amb estos esdeveniments l’ONCE en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira pretén visualitzar l’esforç que durant més de 80 anys ve realitzant en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat, particularment de les persones cegues.

Miguel Ibor , Responsable d’ONCe  ala Ribera ha agraït que Alzira compte amb tres nous punts de venda a partir del pròxim mes de juny.

Categories Cultura

Deixa un comentari