Alzira acull este divendres un sopar en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Demà per la nit tindrà lloc una nova edició del sopar per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Serà a la sala Cotonera Events a les 21.30 on la societat alzirenya tornarà a juntar-se per col·laborar en la investigació contra el càncer.

Alzira va ser l’any passat la localitat de la província de València que més diners va recaptar amb 65.000 €, 12.000 més que l’any anterior. El sopar de demà és un dels actes clau per a la recaptació de diners junt a la qüestació realitzada al carrer o la venda de loteria.

Encara es poden adquirir tiquets per al sopar en alcaldia, en l’associació Dacma, situada a la plaça Cassassús 4, de sis a huit de la vesprada, i al telèfon 687532468. La loteria també es pot comprar als tres llocs. Una altra via de finançament és la rifa que es realitza en el mateix sopar. La presidenta de la Junta Local contra el Càncer d’Alzira, Mariví Ferragut, agraix a tots els comerços la col·laboració en esta rifa. Ferragut ha recordat que encara queda molt per investigar, encara que en alguns tipus de càncer s’ha avançat molt.

Deixa un comentari