Alzira acull la 2ª Mostra d’Arts Escèniques Primera Infància d’Alzira

La 2ª Mostra d’Arts Escèniques Primera Infància d’Alzira va començar este dimarts 5 d’abril i acabarà este dissabte 9. El teatre passarà per diversos espais de la ciutat com el Gran Teatre d’Alzira, la Biblioteca Municipal o La Casa de la Cultura.
El que es busca en esta activitat és fer arribar als més menuts la màgia del teatre. Des del dimarts i fins a hui els més menuts han gaudit de l’obra “La Flor Flora, aflora” de Mira Rosana Projectes Teatrals en el Gran Teatre d’Alzira. L’activitat s’ha plantejat com una excursió escolar. El regidor de Cultura Alfred Aranda ha mostrat la seua satisfacció en la campanya que ja ha presentat tres dies de programació.
Esta vesprada a les 17:30 es presenta el llibre “10 Gossets” d’El Gran Jordiet i a les 18:30 a la plaça de les Lletres Valencianes es farà l’espectacle de dansa “Dansant a 4 potes” d’Anna Mira. La directora artística d’esta mostra, Rosana Mira, ha valorat positivament poder utilitzar instal•lacions com el Gran Teatre, que abans no es podien utilitzar pel COVID.
Demà divendres a les 17:30 de la vesprada es farà l’actuació Retalls de Versos de la companyia DISPARATARIO i el dissabte hi haurà un taller de jocs teatrals en família impartit per Rosana Mira, l’obra de teatre BOLA d’Horta i finalment a les 19:30 de la vesprada es farà la Cloenda de la Mostra amb un espectacle musical itinerant a càrrec de VENDAVAL FOLK.
Les entrades es poden aconseguir hui dijous de 19:30 de la vesprada a 21:00 de la nit o a través del portal web de notikumi.com.

Deixa un comentari