Alzira acull la primera fira de Formació Professional de la Ribera
Esta fira tindrà més de 50 estands amb tota l'oferta formativa d'FP de la comarca per tal de visibilitzar les potencialitats de la formació professional

Alzira acull demà la primera Fira de Formació Professional de la Ribera. Es tracta d’una iniciativa de la Generalitat Valenciana per tal de presentar de forma territorialitzada l’oferta de formació professional d’una zona concreta, en este cas la Ribera Alta i Baixa. En la plaça Major d’Alzira confluiran demà 50 estands de centres i empreses de la comarca.

La iniciativa partix del compromís tant d’empreses com de centres educatius amb la formació professional en un moment clau. Segons l’observatori de la FP, enguany hi haurà prop de cent mil  oportunitats laborals en la Comunitat Valenciana, de les quals la quarta part serà per a tècnics de formació professional. L’objectiu és impulsar la formació professional i llevar l’estigma que arrastra.

Demà des de les deu del matí i fins les sis de la vesprada, la Plaça Major d’Alzira acollirà cinquanta estands dedicats a la formació professional, tant la que s’impartix als centres educatius com la formació professional ocupacional que s’obté a través d’entitats com IDEA. Estaran presents centres de formació professional, empreses, institucions com Labora, sindicats i oenegés. Es pretén que siga un punt de trobada de totes les alternatives de formació professional. Es donarà informació i també es faran tallers per tal de visibilitzar la tasca que es fa en els graus d’FP. La fira estarà organitzada per àrees tematitzades perquè així les persones que acudisquen busquen tota l’oferta educativa i formativa segons els seus interessos.

Recordem que la fira estarà a partir de les deu del matí a la Plaça Major d’Alzira i també estarà Alzira Ràdio amb un programa especial a partir de les deu del matí des de la fira.

Deixa un comentari