Alzira acull la quarta jornada d’economia sostenible per a empreses i pimes

Alzira ha acollit este matí l’última jornada d’economia sostenible i responsabilitat social, que organitza conjuntament la Conselleria d’economia sostenible i la Federació de municipis i províncies. Unes jornades que s’han dut a terme en diversos municipis de la comunitat, comença en Onda i acaba en Alzira.
A Alzira s’han presentat exemples e bones pràctiques en la implantació de la sostenibilitat i responsabilitat social en les empreses, i per això han estat presents i ho han explicat el grup Innova i Texlimca. La jornada orientada a empresaris i treballadors. Una jornada amb una apertura institucional acompanyada pel Director General d’Economia Sostenible, José Vicente Soler; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; i el secretari general de FVMP, Vicent Gil.
Segons ha explicat el director general d’economia sostenible, del que es tracta és d’explicar la normativa europea sobre sostenibilitat aplicada a les empreses, també a les pimes. Precisament, una de les conclusions d’estes jornades, segons el director Jose Vicente Soler, és que les xicotetes empreses també estan convençudes de que han de ser sostenibles.

Deixa un comentari